Med Daikin får du ett perfekt inomhusklimat

Med en av våra luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre. Vår nya serie luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika modeller – både väggmodeller och golvmodeller. Med en av våra värmepumpsberedare kan du även värma ditt varmvatten på ett mycket effektivt och billigt sätt.

Så tycker vi på TL Service:

Vi har jobbat med Daikin i många år. Vi säljer och installerar Daikin både som Luft Luft, som Luft Vatten och som Berg-, jordvärme.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Daikin och vad dom kan erbjuda till dig.

Mitsubishi Electric. Changes for the better

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Inom affärsområdet klimatprodukter är Mitsubishi Electric är känt för sitt breda utbud av värmepumpar och luftkonditionering. Vi har marknadens bredaste sortiment på inomhusklimat där vi på Mitsubishi Electric har förbättrat världens inomhusklimat i

över 50 år. Faktum är att vi inom luftkonditionering är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning av omkring 15 miljoner aggregat per år.

Så tycker vi på TL Service

Vi har jobbat med Mitsubishi Electric i många år. Vi säljer och installerar Mitsubishi Electric som Luft/Luft samt Luft/vatten.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Mitsubishi Electric och vad dom kan erbjuda till dig.

NIBE. VÄRMEPUMPAR I ÖVER 30 ÅR.

Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas inte bara i moderna och energieffektiva värmepumpar utan också i vårt breda produktsortiment. Produkterna är designade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet.

Så tycker vi på TL Service

Vi har jobbat med NIBE i många år. Vi säljer och installerar NIBE både som Luft/Luft, som Luft/Vatten och som Berg-, jordvärme.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just NIBE och vad dom kan erbjuda till dig.

Fujitsu. Designade för det nordiska klimatet.

Fujitsu värmepumpar är utvecklade och byggda för vårt nordisk klimat. Utomhusendelen har en inbyggd värmare som skyddar mot isbeläggning under den kalla vintersäsongen. Värmepumpen består av köldbeständiga komponenter som designats för att förhindra påfrysning och uppfylla CSA-standarden* för att säkerställa behovet av stabil och effektiv värme även då utomhustemperaturen sjunker ner till -30°C. Dessutom säkerställer den högpresterande DC-rotationskompressorn, stora värmeväxlaren och Fujitsu patentskyddade PAM-inventerkontroll hög värmekapacitet även vid låga utomhustemperaturer.

* CSA = Canada Standard Association: Innehåller komponenter som uppfyller -30°C standard

Så tycker vi på TL Service:

Vi har jobbat med Fujitsu i många år. Vi säljer och installerar Fujitsu både som Luft Luft och som Luft Vatten.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Fujitsu och vad dom kan erbjuda till dig.

Gree.

Gree Electric Appliances Inc. i Zhuhai är ettinternationellt luftkonditioneringsföretag som har integrerat FoU, tillverkning, marknadsföring och service. Hittills har det utvecklat tre varumärken, nämligen GREE, TOSOT och KINGHOME, med ett brett produktsortiment som inkluderar luftkonditioneringsanläggningar, centrala luftkonditioneringsapparater, luftkälla vattenvärmare, smarta telefoner, hushållsapparater, kylskåp etc. I år Gree rankas nr 385 i Forbes Global 2000 och nr 1 i hushållsindustrin.

Så tycker vi på TL Service:

Vi har jobbat med Gree i många år. Vi säljer och installerar Gree av typen Luft/Luft.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Gree och vad dom kan erbjuda till dig.

Toshiba. Leading Inovation

Toshiba grundades 1875 och består idag av mer än 740 företag med 200 000 anställda med en spridning över hela världen. Den årliga omsättningen överstiger 63 miljarder USD. Toshiba har sitt huvudkontor i Tokyo Japan.

Principer för företags- och samhällsansvar finns i kärnan av Toshibas affärsstrategi och verksamhet. Dessa rymmer filosofi och policy, drift, aktieägarengagemang, sociala prestationer och företagets medborgaransvar. Värden som respekt för mänskligt liv, miljömedvetenhet och uppfyllande av rättsliga krav är integrerade i vår dagliga verksamhet i vår roll som företags medborgare på jorden.

Så tycker vi på TL Service:

Vi har jobbat med Toshibai många år. Vi säljer och installerar Toshiba som Luft/Luft.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Toshiba och vad dom kan erbjuda till dig.

Samsung. Värme värd att längta hem till

Det är något med våra nordliga breddgrader. Mitt i kalla vintern är det lätt att längta till vårens värmande solstrålar. Men när värmeböljan slår till på högsommaren söker vi gärna svalka. Samsung Smart Home Exclusive är en serie högklassiga klimatanläggningar utvecklade speciellt för vårt nordiska klimat. De värmer på vintern och kyler på sommaren, så att du kan ha lagom temperatur hemma året om.

Så tycker vi på TL Service:

Vi har jobbat med Samsung i många år. Vi säljer och installerar Samsung både som Luft/Luft och som Luft/Vatten.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Samsung och vad dom kan erbjuda till dig.