Luftkylare – för ett svalt inomhusklimat

Luftkylare

Luftkylare på sommaren

Alla minns vi väl den härliga sommaren 2018. Ovanligt varmt. FÖR varmt skulle vissa påstå. Framför allt inomhus. Problem med hälsan och sömnen är ofta förknippade med för varm temperatur inomhus.

Kanske blir det inte fullt lika varmt denna sommaren, men att ha ett svalt och skönt inomhusklimat är ju något vi alla önskar.

Läs vidare om hur vi jobbar med luftkylare och luftkonditionering.

När vi jobbar med luftkylare så jobbar vi med ett flertal olika kända tillverkare. Bl.a. dessa:

Daikin skriver: Vår luftkonditionering är energimärkta med den högsta energiklassen. Med tonvikt på förnyelsebar energi och besparingar genom vår inverterteknik, kan du dra fördel av en totallösning som ger enastående komfort utan att riskera höga energikostnader. Vårt engagemang för att utveckla energieffektiva klimatlösningar säkerställer att Daikins enheter ligger i framkant före lagstiftningens standarder. Läs mer om Daikin.

Fujitsu skriver om sina Luftkonditioneringsaggregat: De flesta Single Split enheterna FG Nordic säljer är reversibla, vilket innebär att de under den kalla årstiden fungerar som en värmepump, men som kan vid behov kyla luften under sommaren. Under detta menyval hittar du kylmaskiner, dessa är anpassade enbart till kyldrift, men har en lägre energikostnad för att kyla än reversibla invertrar som körs i kyldrift. Läs mer om Fujitsu.