Med Daikin får du ett perfekt inomhusklimat

Med en av våra luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre. Vår nya serie luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika modeller – både väggmodeller och golvmodeller. Med en av våra värmepumpsberedare kan du även värma ditt varmvatten på ett mycket effektivt och billigt sätt.

Så tycker vi på TL Service:

Vi har jobbat med Daikin i många år. Vi säljer och installerar Daikin både som Luft Luft, som Luft Vatten och som Berg-, jordvärme.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Daikin och vad dom kan erbjuda till dig.

NIBE. VÄRMEPUMPAR I ÖVER 30 ÅR.

Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas inte bara i moderna och energieffektiva värmepumpar utan också i vårt breda produktsortiment. Produkterna är designade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet.

Så tycker vi på TL Service

Vi har jobbat med NIBE i många år. Vi säljer och installerar NIBE både som Luft/Luft, som Luft/Vatten och som Berg-, jordvärme.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just NIBE och vad dom kan erbjuda till dig.

Mitsubishi Electric. Changes for the better

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Inom affärsområdet klimatprodukter är Mitsubishi Electric är känt för sitt breda utbud av värmepumpar och luftkonditionering. Vi har marknadens bredaste sortiment på inomhusklimat där vi på Mitsubishi Electric har förbättrat världens inomhusklimat i

över 50 år. Faktum är att vi inom luftkonditionering är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning av omkring 15 miljoner aggregat per år.

Så tycker vi på TL Service

Vi har jobbat med Mitsubishi Electric i många år. Vi säljer och installerar Mitsubishi Electric som Luft/Luft samt Luft/vatten.

Hör av dig till oss så snackar vi mer om just Mitsubishi Electric och vad dom kan erbjuda till dig.